Träning, tävling, vallning!

Nu har det vari full rulle på hundtränings fronten.

Det vart några riktigt bra pass förra veckan och helgen bjöd på tävling. Det var dock bland det absolut värsta jag varit med om. Det regnade hela dagen och planen var med lervälling än gräsplan. Tyckte verkligen synd om arrangören och om planen. Det var otroligt många strykningar just pga av detta. Men jag ville verkligen plocka någon SM pinne så jag härdade ut och hoppades på det bästa.

Med oss hem fick vi iaf en SM pinne i agilityklass, trots att vi badade bland daggmaskar och lera! Men jag var otroligt nöjd över loppet trots att det var långt ifrån bra. Men under förutsättningarna var det bra att ens komma över första hindret.

Rebecca som åkte med lyckades sätta ett nollat lopp men missade uppflyttningspinnen. Men snyggt var det och hon var otroligt nöjd!

Igår vart det träningen från h*lvetet. Otroliga banor, otroliga hundar och hemska förare 😉 Skäm åsido, men det gällde verkligen att vara på hugget hela tiden och aldrig koppla av under banorna. Tyckte vi alla kämpade otroligt bra och jag tror vi alla var ganska slut efter träningen.

Idag vart det vallning i solsken! Äntligen var solen framme och det vart en riktigt trevlig dag! Jina gick otroligt fint och jag känner mig otroligt nöjd och taggad på att verkligen kämpa med vallningen igen. Hon gör ju inga fel, utan det är bara mig det hänger på. Jag måste ställa dom krav som hon faktiskt klarar av nu. Hon kan faktiskt!