Kumla

Helgen har spenderats i Kumla och lagtävlingar i agility. Dessvärre vart det stolpe ut för laget 🙁 det var för nära att det skulle gå vägen men dessvärre så hade vi inte turen på vår sida.

Lördagen började fantastisk och det var Jinas första tävling sen lagtävlingen som Knivsta höll.

Jag förväntade mig en galen stridsvagn utan öron! Men jag fick en lyhörd och underbar tös.

Under lördagen nollade hon 3 lopp av 4, ett lopp med en femma som enbart vart mitt fel. Detta resulterade med att laget fick 3 sm pinnar!!! Då var det bara en kvar till söndagen.

Cissi hade bokat boende för natten på ett B&B i Kumla. Super mysigt och det dög gott och väl! 3 personer och 4 hundar i samma rum under natten och trots detta sov vi alla hela 12 timmar!! Hur lyckas man?!

Söndagen kom och Jina höll sig fräsch och kändes riktigt fin. Jina nollade första loppet och det kändes otroligt fint.
Dessvärre slutade laget på en 3:e plats och det delades ut 2 pinnar. Det kändes kan man lugnt säga.
Kan inte säga att jag alltid var överens med domaren alla gånger under agilityklassen. Men det är bara att bita i det sura äpplet.
Hoppklassen var vår sista chans! Nu gällde det att hålla ihop. Men det gick åt skogen! Rozz gjorde ett toppen lopp, Jina kom i mål på 10 fel, Ronja disk och Ja-Son disk.

Och med det så vart det inget SM för team snubblar detta år. Men vad ska man begära på 2 tävlingar. En liten ynka pinne ifrån men alla pinnar är tagna i år och nu är vi mer taggade än någonsin och kommer snart tillbaka och visar vad vi går för!!

Jag är så otroligt glad för mina fina lagkamrater! Vi kommer överens och har förbannat kul tillsammans. Det är kul att vi håller ihop laget en säsong till 🙂 troligtvis kommer det även ett litet dotterslag till team snubblar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *