Valpar valpar valpar!

Dom är så bedårande hela bunten, vill ni följa dom så har dom fått en egen hemsida

HÄR

DSC_0306

 

Annars så händer det inte så mkt, det är sista kvällen i stugan. Ska bli ganska skönt att komma hem men samtidigt lite trist att inte ha tomten. Vädret är underbart och det har varit så skönt att kunna lägga sig och steka i solen någon timma innan jobbet. Tror det va länge sen jag nästan såg brun ut… Annars brukar man ju vara kritvit hela sommaren. Kanske med fula ränder över kroppen efter en agilitytävling.

Denna sommar har det inte blivit några tävlingar alls för min del, Jina har varit dräktig och har nu en liten kull med valpar. Lyra är för ung så det vart inte riktigt av. Nu längtar jag tills vi kan komma igång med vallningen och förhoppningsvis få Lyra klar till VP till våren!

Lyra börjar växa på sig, inte storleksmässigt men i huvudet. Hon mognar och börjar bli behagligare att ha att göra med. Under ett års tid har hon levt på att vara söt och odräglig. Tur för henne att hon är så söt!

I övrigt är det bra men ibland lite svajigt. Stabilitet skulle kännas bra just nu…