Göra om…

… Och göra rätt.
Det känns dock inte som om att det går i detta fall.
Nog vet jag att det är dumt att ångra saker men vissa saker känns det som om man kanske bara hade velat ändra lite på.
Man ska stå för det man gör och vad man tycker. Ingen har rätt att ta ifrån en ens åsikter och tankar. Dock ska man alltid ha i åtanken att man kan få motgångar och kritik för ens sätt att tänka och agera.
Jag känner att motgångar är något som hela tiden dyker upp i min närhet… Trots att jag kämpat så att svetten runnit och tårarna sprutat så får jag enbart skit. Jag har ställt upp i alla lägen, försvarat och stått ut med skit. Men tacken blir ett slag i ansiktet.
I samma veva sätter jag ner foten på annat håll, känns skit!
Mitt i allt så kommer paniken, panik inför framtiden och min livssituation.
Varför allt på samma gång?
Håller tummarna för lite medvind snart. Det sista som överger en är hoppet, eller vad är det dom säger.
Hoppas, drömma och önska kommer jag oavsett fortsätta att göra!!