Bästa sättet att tagga till?

Idag har jag och No varit och kikat på agility! Inte vilken agility som helst utan agility i världsklass. Så många bra ekipage på samma ställe är svårt att hitta. WAO uttagningen va något riktigt speciellt. Tuffa banor som såg otroligt lätta ut men visade sig vara lite att bita i för många rutinerade förare och hundar.

Miljön va ganska stökig men stämningen var på topp. För en valp på 6 månader var detta något helt nytt och han har inte sett agility någonsin tidigare. Jag körde helt enkelt på stort och startade miljöträningen i en stor ganska högljudd hall. Lilla No skötte detta med bravur! Han fick lite stöd av Lizzroys systrarna Zoya och Zaga. Zaga va väl inte så jätte imponerad av den lilla filuren medan Zoya gärna hade lite brottningsmatch.

Fick även se ett super lopp av “faster” Freja och Elin. Dom lyckades även fixa en plats i laget som representerar Sverige på WAO i Italien. Lite kul att se hur Freja går då samma gener finns i lilla No.

Vi fick även se Cissi med Vic och Ronja, tyvärr va inte turen på deras sida idag. Men i det stora hela såg det otroligt bra ut! Lilla Ronja växer för varje dag och hon börjar bli riktigt farlig nu. Vic har en sån häftig stil på banan och är otrolig att se, det ser inte ut som om att han tar i, men det gör han och fort går det! Lite mer rutin så kommer det bli fantastiskt bra.

Även Tobias var på plats med Lyras halvbror Rozz, dessvärre var inte turen där heller. Men så kul att få träffa alla igen!

Jenny Damm, Isabelle E, Jouni samt Malin Elfström va några av dom fantastiska ekipage som vi fick se idag. Den som inte blir sugen att köra agility efter att ha sett dessa hundar och förare är ju inte riktigt frisk 😉

Jag är mer taggad än någonsin! Dags att boka hall och träna lite kanske…