Hej å hå va de går!

Det händer då saker hela tiden just nu.
Det är kurser, träning och tävling.

Om vi backar bandet lite…

Vi har gått clinic för Bobby Dalziel på Breviksnäs.
Den helgen kommer jag sent att glömma.
Otroligt bra träningstips och saker att jobba vidare med. Känner att jag verkligen behöver ett litet gäng ulliga att mysa och valla med. Otroligt trevliga människor som var med dom dagarna jag var där.
Den underbara familj som styrt upp dessa dagar ska ha en står eloge för det otroliga jobb som dom gjorde under dessa dagar. Maten, den går inte att beskriva! Det va så mkt mat och så otroligt gott. Nybakat fika varje dag, nybakat bröd till maten och aa allt va helt perfekt. Och vår kock, en av de absolut underbaraste människor jag stött på! Så härliga hela familjen!

Kan ärligt säga att det känns som om att man valde lite fel sport… Alla dessa underbara människor jag träffat i vallningssammanhang är otroligt. Det finns säkert folk som man inte kommer gå lika bra ihop med men det är stor skillnad på agility och vallning måste jag säga. Eller så har jag bara haft otrolig tur som träffat dessa människor.

Fast jag kommer aldrig lägga agilityn på hyllan, nu satsar vi mer än någonsin faktiskt. Lyra är anmäld till sin första officiella om 11 (!!) dagar. Då har vi inget däck eller färdigt slalom… Det är en sväng per dag som går ut till klubben kan jag lova. Det börjar ge resultat och jag hoppas verkligen att det ska gå vägen!
Lyra har även startat blåbärsklass 🙂 Den gick hon till och med å vann! Lilla tösen hade då inga som helst problem med att det va nya hinder, annan plats samt annat underlag (grus).
Även Rebecca och Enya tävlade och sprang in en andra plats! Enya har haft större problem med nya miljöer men skötte sig verkligen över förväntan och snart kommer dom ut på banorna 🙂

Det händer verkligen saker hela tiden så att hitta ro och motivation att uppdatera här är inte alltid så lätt, dock har jag fixat lite nya länkar.

Kicki och Jörgen Olsson på Nötvallens kennel – rekommenderas att gå kurs för!

Under övriga länkar hittas nu även Svenska Hundfoder och Animail.

Hejs till nästa gång!