En fantastisk dag!

På så många sätt har denna dag varit så bra!
Jina åkte igår kväll till Martina med sleepover väskan, dom skulle ladda inför dagens KM i lydnad.
Jag och Jina har enbart fått 3:e pris på tävlingar och vi är inget lydnadsekipage. Men hon är nog absolut en lydnadshund med rätt förare. Martina verkar va rätt! Idag lyckades dom nämligen ta ett 2:a pris på 149 poäng!! Detta men ganska lite träning tillsammans. Så de va för mig en stor vinst att få veta att alla momenten utom apporteringen (avstår alltid) hade fått poäng.
Kan erkänna att jag tycker protokollet va lite trist att läsa då kommentarerna inte alls va rättvisa eller gav någon som helst positiv känsla. Jag tycker att man iaf ska kunna ge nån liten bra kommentar.
Nu är både jag och Martina taggade att köra igång med lydnadsträningen på riktigt!! Länge sen jag sysslade med det men ska verkligen bli kul. Jag och Martina har ju inte direkt tråkigt när vi umgås så många skratt lär det bli.

Nedan är en bild på Martina och Jina från dagens KM, bilden är tagen av Cristoffer Frances.
IMG_0224.JPG

Medan Jina har roat sig med Martina har jag och resterande gäng hängt i djurbutik, fick hoppa in och hjälpa till lite. Det va verkligen hur kul som helst!! Gud va jag trivdes och de kändes så bra trots att jag absolut inte är van eller har hundra koll på allt. Men dagen flöt på smärtfritt och lyckan va totalt. Hundarna skötte sig galant.
Efter butiken smet vi upp på Lidingömässan som hölls på Foresta. Nått nytt påhitt som verkade helt okej, dock lite små saker dom behöver ändra/tänka på tills nästa år. Där fick jag stå lite i monter och ragga lite nya kunder till butiken. Även detta va super kul!
Kan lova att jag är trött i huvudet nu. Så många nya intryck och saker man lärt sig. Men detta är verkligen helt min grej! Drömmar om framtiden ska verkligen kämpas för.

Sov gott!