En helg, ett dopp och lite annat

Helgen har varit toppen, vädret har varit på topp och jag har haft det riktigt bra 🙂

Lyckats ta mitt första dopp för iår! Lite sent, men det bevisar bara vilket skit sommar vi har haft. Är så otroligt less på den och längtar verkligen tills det kommer lite mer sol och värme. Men det känns lite som om att sommaren snart är förbi så man kanske ska glömma sommar och börja tänka höst?

Finns saker som tynger mig just nu men även saker som håller mig över ytan. Jag önskar dock att saker och ting kunde vara enklare många gånger. Att saker gick fort att lösa och att samvetet skulle kunnat mått lite bättre. Jag vill verkligen men det går inte så fort att bara lösa allt som man vill ha det.

Det händer verkligen saker hela tiden och jag känner inte riktigt att jag hinner med allt som borde göras, trots att jag är arbetslös så flyger bara tiden iväg! Jag har inte riktigt förstått hur det går ihop men så är iaf fallet.

Jag längtar framåt men samtidigt inte, ibland blir jag rädd för vad som ska komma och ibland vill jag inget annat än att redan vara där. Miljoner tankar snurrar hela tiden men inga som jag egentligen orkar med. Låter dom bara flyta förbi och lägger ingen vikt på dom. Snart kanske även dom ska få sig en omgång. Jag är tillbaka hos en underbar person som jag saknat och som jag verkligen längtar efter att få träffa snart igen.

Underbara stunder ska man ta vara på!