Tävlingar, träningar och vila…

Förra helgen tillbringades i Bollnäs tillsammans med ett trevligt gäng! Det var tält som gällde och det ångrade nog många första dagen, natten hade varit så fruktansvärt kall! Men jag måste ju säga att vi var duktiga som fick upp det stora tältet mitt i natten då det var som mörkast ute… Dessutom var vi 3 blondiner som reste det 😉

Det var 4 lopp om dagen och ett himla pusslande för att få starterna att inte krocka.

Men en stor eloge till bollnäsgänget som fixade en otroligt trevlig och bra tävling. Jina kom tyvärr bara hem med en SM pinne i hoppklass. Dock så tog sällskapet fin fina prestationer.

Cissi och Ronja knep 2 pinnar i hoppklass 1.

Rebecca och Axa tog 1 pinne i hoppklass2, och jag körde Axa i Agilityklass 1 och fixade en vinst med uppflyttning till agilityklass 2.

I samma klass så fixade Rebecca med Gnista en pinne, Gnista och R tog även en pinne i hoppklass.

Laget knep en SM pinne på en andra placering på första loppet någonsin med nya laget.

Sista dagen och sista loppet med Jina var jag tyvärr tvungen att kliva av då hon visade att hon hade ont i ett framben. Riktigt tråkigt!

Jina fick vila hela förra veckan och var även hos Sofia som kände igenom henne och hittade lite muskler som var spända. Under veckan som var hade vi även yrvädret Misty, hon är en underbar jaktspaniel som är en fröjd att arbeta med. Extra kul var när vi var på hunddagiset, det finns ju 2 av samma modell där 🙂 Kunde inte låta bli att ta en bild på “likasamma” gänget. Från vänster, Volly, Lizzi och Misty. 

Lyra har även hon varit på dagis och busat, hon har en ny bästa polare vid namn Skipper, hon är en JRT.

Det är inte det lättaste att få 3 galna valpar på bild!

Vi har ju en tjej som verkligen växer så det knakar! Hon börjar verkligen bli stor nu, och sötare kan man inte vara 🙂

Jina har visat sin absolut bästa sida nu när hon varit i vila… eller?

Tur att vilan tog slut,

I går var det nämligen tävling i Väsby och jag hade fått tips om hur jag skulle göra för att få Jina att hålla och förhoppningsvis skulle skadan ha lagt sig. 

Agilityloppet var en fröjd!! Jina gick som en klocka på alla hinder, vi klarade även starten som alla hade så otroliga problem med (de flesta diskade sig). Dessvärre såg jag ju till så att vi fick oss en disk på näst sista hindret… Vi var nollade fram tills dess 🙁

Till hoppklassen så kändes Jina bra i framvagnen som jag kallat det. Hon visade inga tecken på att ha ont eller vara öm. Vi värmde upp och gick till startlinjen. Hon gjorde ett super lopp om man bara kunde ta bort 2 rivningar!! MEN, i målgången när jag kopplat upp henne ser jag att hon återigen haltar. Inte mkt men det syns… Hela dagen hade känts så bra… Nu är det koppelvila och lungt. Inga mer tävlingar iår och inte så mkt agility heller. Blir att låta henne vila och sen starta upp lite försiktigt med vallning.

Vill avsluta detta inlägg med,

STORT GRATTIS till Martina och Gnista som i sin första lydnadstävling knep 1:a pris med klass vinst och som grädde på moset så vart dom även Klubbmästare på Lidingö BK!! Det är sjukt bra jobbat!

(bilden lånad av Martina Askefors)