Dagar och veckor!

Alla dagar bara försvinner, vackra soliga dagar är det ont om och dom vill aldrig vara kvar speciellt länge 🙁

Det börjar dock hända lite saker och ting nu! Vad det är avslöjar jag en annan dag. Men just nu är det en del roligt att se framemot. Dock känns det fortfarande som om att det ligger en del saker i luften, såna saker om inte känns riktigt bra. Jag vill att dessa saker ska ta och flyga iväg och sluta störa mig! Jag hade lite saker idag som jag borde ha tagit tag i, men va hände… Jo, jag somnade och tyckte det var otroligt mysigt. Varför kan man inte få saker gjort under tiden som man sover? Det vore ju helt otroligt bra 🙂

Många saker lär man sig under åren, men vissa saker sitter för djup för att man ska kunna förstå hur man ska bli av med det eller bara lära sig att leva med det. När vissa saker bara kommer som en chock och man varje gång är lika förvånad…