Vettiga saker!

Idag har vi varit otroligt effektiva, eller kanske inte.. Eller det beror på hur man ser på det 😉

Dagen började otroligt segt för mig, ville verkligen inte ta mig ur sängen imorse. När jag tillslut var uppe kände jag mig som en bitter fitta med dubbel PMS… Men det gick som tur var över efter ett tag.

Stan väntade på våran ankomst och det var bara att gilla läget och åka in till min favorit plats Sthlms city! Arbetsförmedlingen fick äran idag, var och skrev in mig och hoppas väl att det kan leda till något som kallas jobb.

Hundarna va ju självklart med till stan och fick en påminnelse om hur det är att vara stadshundar, vilket inte var några som helst problem 🙂 Dom skötte sig utmärkt och fick bli lite bortskämda.

Ganska vackra, eller?

Glada och galna 🙂

Fast det vart en helomvändning när vi kom tillbaka till ön någon timma senare…

Vi åkte till Elfvik och plockade blåbär, närmare 4 liter!! Det var fint väder och massa bär i skogen. Hundarna tycker det är kul att springa i skogen och ibland stanna till för att provsmaka om bären är av bra kvalité.

Paus i blåbärs ätandet!

Vart en paus på hunddagiset för att hjälpa till då R blivit sjuk och behövde åka iväg för att kolla upp vad som inte riktigt stod rätt till. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt och att hon snart är på benen igen!

Nu kan jag lova att hundarna är trötta och nöjda, det är iof jag med för den delen! Lite mat i magen och lite mys i soffan eller lite wow så är denna dag en av dom bättre tror jag 🙂