Sommaren som aldrig vart sommar!

Nu börjar folk komma hem till Sthlm efter semestern. Vägtullarna är igång och snor pengar ifrån en varje gång man åker över bron. Det börjar bli kyligare på kvällarna och det regnar om möjligt ännu mer än innan. Är detta ett tydligt tecken på att den sommar som aldrig vart sommar börjar ta slut?

Trots dåligt väder så känner jag att jag har kunnat njuta av dom få fina dagarna och faktiskt överlag haft en väldigt bra sommar. Jag trivs med att vara tillbaka i Sthlm, jag har världens underbaraste som jag delar mina dagar med! Snart kommer det även hända massa skoj! Mer om det när det väl händer dock 😉

Lite tillbaka i tiden då, tävlade agility den 24 Juli med Jina. Detta resulterade i att vi plockade vårt sista cert i agilityklassen 🙂 Känns helt otroligt roligt och inte som en dag försent. Numera kan Jina titulera sig, GK VALLH PR, SEAgCh, SEAg(hopp)Ch!!

Har även hunnit med en sväng på OrsaYran! Det va helt underbart att vara där, dock var det endast en helt okej Yra, inte alls i närheten av dom absolut bästa. Men sällskapet gjorde resan både bra och speciell. Det sista jag kommer glömma från den resan är kaninerna!!

Det är underbart hur kul dom egentligen tyckte att det var kan man ju bara gissa sig till att mina kära kusiner haft en vild kaninfamilj (mamma med bebisar) på gården. Dessa har dom då en efter en fångat in i burar för att dom små barnen inte skulle sluta som rävmat. Att gå upp 5 på morgonen och jaga kaniner lät mer eller mindre som en självklarhet inte så överdrivet självklart för dom 🙂 Dock hann jag inte förbi och kika på den som dom sparade så har tyvärr ingen bild.

Tillbaka till Yran, det var full rulle, massa folk och som vanligt öltält 🙂 Det som även föll på plats denna gång var vädret! Det brukar nämligen aldrig vara en självklarhet för OrsaYran… Det som dock är något extra med den sista ljuva yran är stafetten!

För att man ska förstå stämningen på denna musikfest så måste man vara på plats och uppleva det!

I helgen var vi på 30års kalas. Super mysigt och väldigt trevligt inte så trevligt dagen efter. Har massa bilder från festen/kalaset som ska redigeras och klippas till lite men det kommer nog upp några roliga här sen, jag hade dock tur och stod bakom kameran större delen av tiden. Så det är bara andra fyllesvin på bilderna 😉 Träffade massa nya trevliga människor 🙂