Starten på lördagen!

Idag vaknade jag av mig själv innan 8!!! Det händer lixom inte… Var pigg så jag gick upp.

Dagen hade ett ganska strikt schema så det var skönt att kunna starta dagen utan stress.

Tog border tjejerna på en långpromenad förbi Ica samt via lydnadstävlingen på Skärsätra skola. Vi kikade elitens gruppmoment och första elithunden. Lyra och Jina var väldigt intresserade och hade stenkoll på vad som hände. Jina som under träning har problem med när tävlingsledaren säger “kommendera” reagerade inte alls. Vilket hon aldrig gjort på tävling. Ett mysterium det där…

01

 

När vi gick hemåt efter att kikat på tävlingen så kom vi en liten bit sen började Lyra gny, det gick ganska fort över till någon form av tjut. Jag vart först orolig och trodde hon hade ont eller nått. Men snart visade det sig att hon ville tillbaka till lydnadsplanen. Hon vill faktiskt vara med!!

Det vart en lunch i stan och sen en liten tripp till Lidingö centrum för “hundensdag”… Jag var måttligt imponerad. Otroligt dålig uppslutning och det kändes inte alls speciellt väl planerat.

Sen var det dags för nästa långpromenad, eller för hundarna vart den låååång men inte för oss tvåbenta. Super kul att se alla tossiga hundar på ängen. Det lektes tills det inte fanns ork kvar!

DSC_0003 DSC_0013 DSC_0027 DSC_0032 DSC_0041 DSC_0093 DSC_0156 DSC_0184

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *