En vecka senare… (vecka 2 av 8)

Det är lite länge mellan blogginläggen känner jag. Jag vill bli bättre på att utvärdera mina dagar och kunna finna ro att skriva.

Jag tycker det är otroligt roligt att skriva och egentligen spelar det ingen roll om någon läser eller ej, jag tycker det är roligt att ha och kunna gå tillbaka till.

Träningen flyter på, det är ibland lite små tungt att ta sig iväg men väl där så är det hur kul som helst. Känner dock hur jag varje gång upptäcker nya OTROLIGT svaga muskler. Man känner sig som 98 år gammal… Men det ska det bli ändring på. Man måste ju börja någonstans.

Planeringen som jag lagt upp för mig själv är att träna mån-tis samt tors-lör. Vilodagarna blir då onsdag och söndag.

Måndagen började med 2 h agilityträning på hundsportcentrum i Upplands Väsby. För att sen ta sig hem ta hand om resterande flock samt iväg på mötena som var efter lunch för att avsluta eftermiddagen med ett pass på gymmet. Jag höll min planering med gymmet trots att jag var helt slut efter allt flängande.

Tisdagen började aningens lugnare och det trixades lite hemma, en sväng på gymmet runt lunchtid och sen iväg till veterinären.

Onsdagen var väldigt mycket lugnare och även vilodag, behövdes! Men det vart ett litet praktiskt träningspass trots allt. En garderob införskaffades, monterad… det vart lite bärande kan man ju lugnt säga.

Torsdagen, hundarnas vecka kanske man kan kalla detta. Det vart nämligen en förmiddag i fårhagen! Jag kände mig hyfsat lost och flummig inne hos fåren. Men efter ett tag så kom vi nog på vad vi skulle göra. Jina gick super och Lyra lika så.

Fredag, “fredagsmys” ändrat min “fria” dag till fredagar istället för lördagar. Denna dag i veckan får jag nämligen äta lite som jag vill och inte vara så petig. Dock måste jag självklart tänka en extra gång. Idag vart det pannkakor a la ISO-diet, det vart riktigt bra. Till pannkakorna vart det färska hallon och en liiiiiten klick grädde.

Gymmet gick bra, det fick bli ben och nu börjar det kännas av att man vant musklerna vid lite träning. Tar det otroligt lugn och ökar lååångsamt för att inte skada mig. Vill verkligen hålla så att jag kan hålla igång med min planering. Dock känner jag av en förkylning!! Inte okej. Vill verkligen vara frisk för jag har en dag kvar denna vecka innan det blir en dags vila. Ikväll blir det te, soffan, filt och serier. Mööööjligtvis lite datorspel…. Vad det nu än kan tänkas bli…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *