Fiskelycka

Här hemma är det just nu regn, åska och blixtrar. Det är ganska mysigt att sitta och höra hur regnet smattrar på rutorna. Speciellt när man vet att man inte behöver gå ut i det 🙂

Det är lite trist att jag inte har motivationen till träning just nu, hade verkligen behövt komma igång på gymmet igen. Funderar på att försöka mig på en sväng imorgon efter jobbet. Kommer vara så sjukt tungt första gångerna men det kommer gå över. Vill verkligen få tillbaka min rutin! 5 dagar i veckan va verkligen så skönt och det kändes som om att man fick lite resultat av det hela. Nu måste man ju börja om från början igen och bygga upp allt. Men det är helt mitt egna fel så bara att bita i det sura äpplet.

Ikväll har jag jobbat men hann ner på bryggan en sväng innan regnet kom. Hittade även mask denna gång!! Inge konstgjord gulp denna gång inte. Vart en hel del fisk för mig och Lyra. Lyra var med för första gången och tyckte fiske var riktigt roligt. Hon var väldigt nyfiken på fisken när vi la den på bryggan. Dom sprattlade ju så roligt tyckte Lyra och visste inte riktigt vad hon skulle göra. Efter första fisken hade hon stenkoll på att den kom från vattnet och höll hela tiden koll på flötet.

972323_10151510195090168_1735682639_n

 

Har även sett på facebook att många har hittat svamp ute i skogarna, så det kanske börjar bli dags för en sväng där med 🙂 Måste bara köpa mig ett par nya gummistövlar. Dock måste dessa såklart vara rosa, och vart hittar jag det?!