Hundmässan 2013 och en ledig helg

Det händer inte ofta, men denna helg har jag varit ledig i 2 dagar.

Lördagen spenderades på Stockholms Hundmässa tillsammans med Martina och Love. Handlade lite saker till hundarna och kikade på hundar och annat. Tyckte överlag att det va mindre hundar än vanligt men trots detta så var ljudnivån tinnitus framkallande. Att storshoppa var inte riktigt läge för, men fyndade lite saker i hundstallets monter. Där känns det alltid bra att handla då man sponsrar deras verksamhet. Hundarna fick även en till fäll som uppskattades väldigt mkt. Hade det inte varit för att jag skulle åka kommunalt hem så hade det nog smitit ner lite mer saker, men bristen på armar och händer begränsade mitt shoppande.

Ska dock beställa hem lite skålar som jag hittade på mässan men som jag inte orkade bära med mig hem. Skönt att det finns webshoppar ibland 🙂

När vi landat på näset igen efter mässan så tog jag ut hundarna ganska omgående, stötte då på brandkår, ambulans och polis. Det var fullt drag i grannhuset (som ligger en parkering bort) det brann på 6:e våningen. Va lite små läskigt att stå där och kika medan rökdykarna slog ut fönster och man såg hur ambulans personalen kom ut med en person. Dock verkar det som om att personen klarade sig med lättare rökskador.

rök

Kvällen spenderades hemma i soffan, Tingeling kom på besök över natten och det va otroligt härligt att ha tanten. Hon är så envis och gnällig! Men finns nog ingen varelse jag älskar så mkt som den hunden.

DSC_0088

Denna helg har dessvärre inte bara varit bra, ibland känner man sig lätt utnyttjad. Man ställer upp man bjuder med och man hoppas på förändring. Dock borde jag efter alla dessa år insett att det kommer inte ske någon förändring någonstans. Det är bara att låta det gå och släppa taget. Man ska inte utsätta sig för saker som bara tar energi utan man ska även få energi av det! 

Denna söndag har varit i det segaste laget! Jag tog mig ut med hundarna mest tack vare Martina som ville ses 🙂 Det tackar jag för! Hundarna sprang som galningar nere på Grönsta och va bra trötta efter. Tyvärr hade jag inte med mig någon kamera vilket jag ångrar lite så här i efterhand. Men Martina lyckades få några fina bilder på dom 🙂 Här under är en av dom.

916470_2034066086_n

Galningarna när dom stod still i 2 sek

Under kvällen har jag degat runt och inte gjort något som helst vettigt, förutom gjort det fint hos katterna 🙂 Så lite nytta då!

Imorgon är det måndag och tillbaka till verkligheten igen. En ny vecka och lite mer slit står på schemat.